Jobba hos oss

Vi är Ängelholmshem

Engagemang är ett viktigt för oss på Ängelholmshem. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats som präglas av högt engagemang, en stor dos eget ansvar, smidigt samarbete, och utveckling med kund i fokus. Det ska vara positivt och meningsfullt att arbeta på Ängelholmshem.

Förutom att förvalta, bygga och förmedla bostäder runt om i Ängelholms kommun har vi ett stort socialt hjärta. Vi håller sommarlovsaktiviteter, erbjuder gratis simskola och läxhjälp och på olika vis värnar om att våra bostadsområden ska vara full av liv och trygga platser att växa upp på.

Upptäck vilka vi är nedan och låt oss lära känna dig! 

Två tecknade händer som håller om ett blått hjärta


Våga visa omtanke

Att visa omtanke om sina grannar och medmänniskor blir allt viktigare. Vi vågar därför visa omtanke vid oro för att någon far illa. 

Läs mer

Flicka som sitter och skriver i en textbok i en skolbänk

Vårt sociala hjärta

Med fri läxhjälp, gratis simskola och stöttning av föreningslivet värnar vi om att ge våra hyresgäster en meningsfull fritid.

Läs mer

Trädkrona under ifrån


Fokus på hållbarhet

Vi arbetar intensivt med att minska vår miljöpåverkan. Vi sänker vår energiförbrukning, strävar mot att bli helt fossilbränslefria i vår uppvärmning och i våra interna transporter.

Läs mer

Varför Ängelholmshem?

Två personer står vid en disk och pratar

" Det känns bra att arbeta på ett företag som tar ett stort socialt ansvar. Jag känner att vi verkligen gör skillnad för våra hyresgäster varje dag. " - Rebecca Winberg, kundvärd

En person cyklar mot kameran

" Det bästa med mitt jobb är att få möta våra hyresgäster och chansen att påverka för att tillsammans skapa det bästa boendet. " - Victor Sandberg, kvartersvärd

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster publiceras via vår Linkedin. Följ oss gärna där för att inte missa något!