I Vejbystrand ligger Vejbybadet, ett populärt utomhusbad med flera bassänger. Vi har fått i uppdrag av Ängelholms kommun att dra i gång en större om- och tillbyggnation. Det nyrenoverade badet ska vara klart till badsäsongen 2024.

Badets tre bassänger; en 25 meters bassäng, en mellanbassäng och en ”plaskbassäng” ska alla totalrenoveras. I mellanbassängen gjuts en badramp så att besökare som har svårt att klättra på stegar ska ha enklare att bada. Fler utomhusduschar, vattenlekutrustning i plaskbassängen och fler sittmöjligheter med bord och bänkar kommer tillföras i samband med ombyggnationen.

För att få plats med ny pump- och vattenreningsutrustning kommer ett nytt fristående teknikhus uppföras. Det gamla teknikutrymmet passar man därför på att göra om till ett efterlängtat personalutrymme. Förutom att renovera omklädningsrummen tillförs även tre nya och större handikapptoaletter med integrerade duschar för bättre tillgänglighet.

Arbetet på Vejbybadet förväntas vara klart till att badsäsongen drar igång sommaren 2024. MVB är anlitad som byggentreprenör till att utföra om- och tillbyggnationen.

Vejbybadet från ovan

Projektledare

Daniel Fredin
0431 - 43 60 46
daniel.fredin@angelholmshem.se