Nya SaftstationenÄngelholms bästa läge

I november 2018 tog Ängelholmshem det första spadtaget på det kvarteret Nya Saftstationen. Kvarteret kommer uppföras ett stenkast från Ängelholms centralstation på marken som 
ängelholmarna kallar "scantomten". Här kommer våra hyresgäster inte bara ha utmärkta pendlingsmöjligheter, utan också bo nära Ängelholms stadskärna och en kort cykeltur från
vår 7 km långa sandstrand vid Skälderviken.

Så här kan det se ut

Första inflytt sker under våren 2021 men vi har försökt förverkliga hur en färdig lägenhet på Nya Saftstationen kan se ut. Här kan ni titta in i en av lägenheterna!

Kök - keramiskhäll, diskmaskin, kyl, frys och varmluftsugn är standard i alla lägenheter. Köken har 3-stav parkettgolv i ask och har plats för ett matbord.

Sovrum - bra planerade med plats för både dubbelsäng och sängbord. I direkt anslutning till sovrummen finns också inredd klädkammare.

Badrum - helkaklade med golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare alternativt en kombimaskin är standard i alla lägenheter. 

 

Tidplan & Uthyrning

Byggstatus: Byggstart november 2018
Inflyttningsdatum: Inget datum fastställt än.
Uthyrning: Inget datum fastställt än.
Kontakt: Stefan Persson, 
0431 - 43 60 20,
stefan.persson@angelholmshem.se

Fakta 

Antal lägenheter: 270
Lägenhetsstorlekar: 
2:or 46 - 67 kvm
3:or 64 - 83 kvm
4:or 86 - 106 kvm
Antal våningar: 5 - 9
Lägenhetshyror: Inga uppgifter än.


Kvarteret växer fram

Följ utvecklingen på Nya Saftstationen i byggentreprenören byggkamera. Byggkameran ger oss en ögonblicksbild som uppdateras ett par gånger i timmen. 

Länk till MTA's byggkamera

270 lägenheter och mer

Nya Saftstationen kommer innehålla 270 lägenheter som varierar från 2 rum och kök på 46 kvm till 4 rum och kök på 106 kvm. Alla lägenheterna kommer vara ljusa med hög standard på materialvalen och ha inglasade balkonger.
Förutom lägenheter så bygger vi även fyra lokaler och en så kallad "bokal" i kvarteret. En bokal är en kombinerad bostad och lokal för mindre verksamhet. Lokalerna kommer ligga mot Industrigatan och två av lokalerna förbereds för café eller liknande verksamhet. Det kommer även finnas två LSS-boenden i kvarteret med totalt 12 lägenheter.

Hållbar livstil

Med närhet till centrum, service, skog, natur och framförallt kollektivtrafik kommer boende på kvarteret Nya Saftstationen har alla förutsättningar till en hållbar livsstil. Vi vill göra vad vi kan för att våra hyresgäster här ska ha en så låg miljöpåverkan som möjligt. Solceller monteras på taken och byggnaderna certifieras enligt miljöbyggnad silver. På kvarteret kommer det också finns ett stort antal cykelparkeringar för att främja miljövänliga transporter. Över 900 stycken där mer än 500 kommer vara i cykelförråd. 


 
Copyright © 2018 AB Ängelholmshem