Nya Saftstationen


Ängelholms bästa läge

Kvarteret Nya Saftstationen håller just nu på att uppföras ett stenkast från Ängelholms centralstation. Här kommer våra hyresgäster inte bara ha utmärkta pendlingsmöjligheter, utan också bo nära Ängelholms stadskärna och en kort cykeltur från vår sju km långa sandstrand vid Skälderviken.

 

Följ med på en virtuell rundtur

Här kan du följa med på en virtuell rundtur på Nya Saftstationen.

Tidplan & Uthyrning

Byggstatus: Byggstart november 2018
Inflyttningsdatum: Inget datum fastställt än.
Uthyrning: Inget datum fastställt än.
Kontakt: Stefan Persson, 
0431 - 43 60 20,
Kontakta Stefan Persson

Fakta 

Antal lägenheter: 270
Lägenhetsstorlekar: 
2:or 46 - 67 kvm
3:or 64 - 83 kvm
4:or 86 - 106 kvm
Antal våningar: 5 - 9
Lägenhetshyror: Inga uppgifter än.


Kvarteret växer fram

Följ utvecklingen på Nya Saftstationen i vår byggkamera. Byggkameran ger oss en ögonblicksbild som uppdateras ett par gånger i timmen. 270 lägenheter och mer

Nya Saftstationen kommer innehålla 270 lägenheter som varierar från 2 rum och kök på 46 kvm till 4 rum och kök på 106 kvm. Alla lägenheterna kommer vara ljusa med hög standard på materialvalen och ha inglasade balkonger. Förutom lägenheter så bygger vi även fyra lokaler och en så kallad "bokal" i kvarteret. En bokal är en kombinerad bostad och lokal för mindre verksamhet. Lokalerna kommer ligga mot Industrigatan och två av lokalerna förbereds för café eller liknande verksamhet. Det kommer även finnas två LSS-boenden i kvarteret med totalt tolv lägenheter. Kika på vår rundvisnings-film för att en känsla för hur det nya kvarteret kommer att se ut.

Hållbar livstil

Med närhet till centrum, service, skog, natur och framförallt kollektivtrafik kommer boende på kvarteret Nya Saftstationen har alla förutsättningar till en hållbar livsstil. Vi vill göra vad vi kan för att våra hyresgäster här ska ha en så låg miljöpåverkan som möjligt. Solceller monteras på taken och byggnaderna certifieras enligt miljöbyggnad silver. På kvarteret kommer det också finns ett stort antal cykelparkeringar för att främja miljövänliga transporter. Över 900 stycken där mer än 500 kommer vara i cykelförråd. 


  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek