Nya lägenheter klara för uthyrning

Helkaklat badrum med duschväggar och elektrisk handdukstorki

Sedan 2022 har vi arbetat med att inventera våra fastigheter för att hitta kring-utrymmen där vi kan uppföra nya lägenheter, till exempel lokaler som inte används, cykelförråd, vindar, mangelrum och torkrum. Under 2023 skapades sju sådana lägenheter och sedan januari har arbetet pågått med att omvandla ytterligare sex lokaler som nu står klara för uthyrning.

Det är fyra lägenheter på Sockerbruksgatan 11 och 13, en lägenhet på Storgatan 63 samt en lägenhet på Diamantvägen i Strövelstorp som byggts om till lägenheter på 25 – 52 kvm. Lägenheterna har parkettgolv, helkaklade badrum med duschväggar och elektrisk handdukstork. Varje lägenhet är utformad med fokus på funktionalitet och trots sin kompakta storlek finns det gott om förvaring. Ett perfekt boende för unga människor som söker sitt första hem eller studentliv!

Genom att tillföra lägenheter i våra existerande fastigheter tar vi ingen brukbar mark i anspråk och miljöbelastningen blir mycket lägre än vid nybyggnation. Vi kan också bli klara snabbare, billigare och täpper igen ytor som annars kan upplevas otrygga.

De fem lägenheterna i centrala Ängelholm visas nu för dem som intresseanmält sig. Lägenheten på Diamantvägen kommer publiceras i bostadskön under juli månad.

Helkaklat badrum med duschväggar och elektrisk handdukstorki
Badrummet i förtätningslägenheten på Sockerbruksgatan 13.

Vy från vardagsrummet i förtätningslägenhet på Sockerbruksgatan 11

Vy från vardagsrum i förtätningslägenhet på Sockerbruksgatan 11.