Välkomna till vår Stadsdelsfest!

Den 7 september bjuder Ängelholmshem in alla sina hyresgäster till Stadsdelsfesten på Transtigen 27 på Ängavågen.
Under de senaste åren har kvarteret renoverats, bland annat med ett nytt torg,
och vi vill nu visa er hur fint det blev! Varmt välkomna!


Cirkusskola, ansiktsmålning, utomhusbio och mycket mer

Från kl. 14 kommer du kunna gå på cirkusskola, testa ballongbindning och få ansiktsmålning.
Eller varför inte prova minitennis med Ängelholms tennisklubb eller låta Engelholms vollybollsällskap visa dig grunderna i volleyboll? Dessutom kommer polis och räddningstjänst finnas på torget under eftermiddagen.

På kvällen blir det trubadur, folkdans och musikquiz från scenen. Kvällen kommer avslutas med utomhusbio när vi visar filmen Billy Elliot med start ca 20:30.

Vi kommer bjuda på grillad korv och festis så långt lagret räcker och missa inte vårt godisregn eller tävling med chans att vinna biobiljetter!

Ställ bilen hemma

Tänk på miljön och ställ bilen hemma. Ni tar er enkelt hit till fots, cykel eller buss. Busslinje 3 stannar precis vid kvarteret och regionsbussarna 503, 507, 510 och 511 stannar alla vid Rönnehallen. Därifrån är det en kort promenad (ca 3 min) till Stadsdelsfesten.
Om ni väljer att köra bil kan ni parkera på Nyhemsskolan, men även södra sidan av Gåsahalsvägen och västra sidan Nyhemsleden, se karta. Tänk på att följa de generella bestämmelserna i trafikförordningen och lämna 10 meters avstånd till korsning.

 

Hela programmet


 
Copyright © 2018 AB Ängelholmshem