Nu har alla våra lägenheter fiber

2014 påbörjades arbetet med att ansluta samtliga våra fastigheter och hushåll till Bjäre Krafts fibernät. Nu är arbetet i hamn och samtliga lägenheter har Bjäre Krafts basutbud för TV. Därutöver kan ni som hyresgäster möjlighet att beställa utökade kanaler, internet och telefoni. 

- Vi är glada över detta lyckade samarbete med Ängelholmshem. Nu är samtliga lägenheter anslutna med fiber till vårt stadsnät och de boende får tillgång till ett brett utbud av tjänster från flera olika leverantörer som t ex Telia, Viasat, Boxer, Telenor och inte minst Bjäre Kraft. Och allt får de via fiberboxen i bostaden, berättar Alexander Jansson, vice vd på Bjäre Kraft.


- Som Ängelholms största hyresvärd är det viktigt för oss att kunna erbjuda våra hyresgäster en snabb, pålitlig och prisvärd uppkoppling. Eftersom fibernätet ger våra hyresgäster valbarhet i att själv välja leverantör hoppas vi att de ska kunna anpassa tjänsterna efter sina individuella behov och intressen. Vi tror också att ett öppet, framtidssäkrat fibernät i alla våra fastigheter kommer förstärka bilden av Ängelholmshem som det bästa boendet i Ängelholms kommun. Därför är det en investering vi är väldigt nöjda med, avslutar Benth Jensen, vd på Ängelholmshem.


 
Copyright © 2018 AB Ängelholmshem