Få hyresavin på mejl

Nu inför vi ett nytt, miljövänligt sätt för dig att betala hyran – e-postfaktura.
Med e-postfaktura får du din hyresavi direkt i mejlboxen och hanterar sen betalningen precis som en pappersavi. Enkelt och pappersfritt! Anmäl dig till e-postfaktura genom att höra av dig till vårt Kundcenter.


E-faktura eller e-postfaktura. Vad är skillnaden?

Både e-faktura och e-postfaktura är ett digitalt sätt att distribuera en faktura på och ett sätt som är miljövänligt eftersom vi sparar både papper, tryck och transport! 

  • e-fakturan går direkt till din internetbank
  • e-postfakturan går direkt till din e-postadress

E-faktura

För att få fakturor från Ängelholmshem som e-faktura går du in på din internetbank och väljer att du vill få fakturor från Ängelholmshem som e-faktura. Internetbanken hjälper dig så att rätt OCR-nummer och belopp används vid inbetalningen.

 

Autogiro

Självklart så kan du också välja autogiro. Beloppet dras då automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen. Därmed är det ingen risk att glömma betala eller skriva fel OCR-nummer. Hör av dig till vårt Kundcenter för att få en medgivandeblankett.

 


Var kan jag hitta mina hyresavier?

Oavsett vilken betalningssätt du föredrar så hittar du alltid dina hyresavier på Mina sidor. Har du avräkning på el eller vatten så finns avierna för detta också här.