Ängelholmslokaler

 

Behöver du vår hjälp?

Vi finns här när ni behöver oss. Via Mina Sidor loggar du som kommunanställd in för att göra oss uppmärksamma på att ni i verksamheten behöver vår hjälp. 
Är det första gången du ska felanmäla eller skapa ett nytt ärende? Läs gärna vår guide till de olika ärendetyperna - det tar bara någon minut.


Nöjdkundundersökning

Under 2017 lät vi er som arbetar i våra lokaler delta i en nöjdkundundersökning. Syftet med undersökningen var att ta reda på hur ni som är verksamma i våra lokaler uppfattar Ängelholmslokaler som fastighetsägare och förvaltare. Undersökningen är ett viktigt verktyg i vårt arbete med att förbättra era verksamhetslokaler. Nedan kan ni ta del av resultatet. En ny nöjdkundundersökning kommer genomföras hösten 2019.
 
 

Byggprojekt

Just nu genomför vi flera stora byggprojekt åt Ängelholms kommun.
I början av nästa år lämnar vi över nycklarna till kommunens nyaste förskola på Skörpabäcken, 2020 ska den nya Villanskolan stå klar med plats för 550 elever och därtill uppför vi tio koncepthus med totalt 40 lägenheter.

Läs mer om våra pågående byggprojekt

Ny handbok

Den riktar sig till dig som arbetar i våra lokaler. I den kan du läsa hur felanmälan går till och hur du kan få vår hjälp att göra förändringar på din arbetsplats.

Läs vår handbok:
Handbok - du som arbetar i våra lokaler

 
Vår mobilapp
Ladda ner vår app och samla kontaktuppgifter till vaktmästare, felanmälan och nyheter om våra lokaler på ett och samma ställe.

Läs mer om vår app.