Nyproduktion

Nya Saftstationen

Ängelholmshem är i startgroparna till sitt enskilt största byggprojekt någonsin nere på den gamla Scan-tomten. Projektet som vi kallar Nya Saftstationen kommer innefatta 270 lägenheter, två LSS-boende, fyra lokaler, en bokal och ett kvartersvärdskontor. Inflytt är beräknad till 2021.

Läs mer om Nya Saftstationen


Visionsbild över Nya Saftstationen

 

Rönnen 2

Ängelholmshem har även planer på att uppföra tre flerfamiljshus vid Rönneå mellan Nybron och Pyttebron. Kvarteret kallas Rönnen 2 och kommer innefatta 24 lägenheter från 2 rum och kök till 5 rum och kök. Rönnen 2 har en preliminär inflyttning 2021/2022.

Läs mer om Rönnen 2

Visionsbild Rönnen 2

 

Byggprojekt för Ängelholms kommun

Ängelholmshems dotterbolag Ängelholmslokaler äger och förvaltar lokaler som används av Ängelholms kommun. I uppdraget ingår också att förvalta och vid behov bygga nya lokaler till verksamheten. Kika gärna in och titta vilka byggprojekt som Ängelholmslokaler just nu genomför åt Ängelholms kommun.

Pågående byggprojekt för Ängelholms kommun

Står du i vår bostadskö?

Intresseanmälan till Nya Saftstationen och Rönnen 2 är inte öppnad än. Men för för att kunna anmäla ditt intresse för kommande bostadsprojekt behöver du först ställa dig i vår bostadskö. Det gör du snabbt och enkelt här.

Klicka här för att ställa dig i vår bostadskö

 

 

 

 


 
Copyright © 2018 AB Ängelholmshem